Toermalijn zwart

Zwarte toermalijn

Eerst even ter verduidelijking over de zwarte toermalijn.
Ze helpt niet bij computerstralingen of andere stralingen veroorzaakt door elektrische apparaten.
Test ; houd een pendel bij je computer, je zal zien dat deze gaat draaien, leg er een zwarte toermalijn bij en ze draait nog

leg er nu een rozenkwarts bij en de pendel hangt stil ….. de rozenkwarts is de allerbeste steen om elektro-stralingen, aardstralingen enz. weg te halen… ze slurpt als het ware de voor ons niet gewenste stralingen op, dus de rozenkwarts gebruiken, het is ook nog veel goedkoper dan de zwarte toermalijn, om zwarte toermalijn te dragen moet je heel sterk aarden, want anders versterkt ze ook nog je negatieve gedachten.

De zwarte toermalijn heeft zeker ook positieve helende werkingen zoals onderstaand beschreven.

Deze mysterieuze steen vertegenwoordigt de zwarte kleurenstraal, een absorberende schaduw die in alle andere kleuren van het spectrum tekent.

In oude tradities symboliseren zwarte stenen de duisternis als plaats van inwijding en verandering die voortkomt uit het confronteren van je grootste angsten.

In de wereld van vandaag zijn fobieën een onderdeel van het dagelijks leven, dus het is geen verrassing dat angst de gewone verkoudheid van geestelijke problemen in je huis is geworden.

Hoewel de betekenis van het zwarte toermalijn kristal hier normaal gesproken niet voor wordt bedacht, is het een van de krachtigste en meest effectieve kristallen voor angst.
Als je merkt dat je wordt weggevaagd door de stormwolken van angst, voel je dan onmiddellijk kalm en ontspannen door een zwarte toermalijn kristallen steen in elke hand te houden.

Zwarte toermalijn is ook een krachtige beschermer tegen energiezuigers, waardoor je grenzen tussen jezelf en anderen kunt leggen.

Zwarte toermalijn sieraden die op het lichaam worden gedragen, herinneren ons eraan dat er een lijn is die nooit kan worden overgestoken, waardoor het geen zin heeft om in je psyche te kruipen.

Draag zwarte juwelen van toermalijn of draag het in je zak of tas, zodat je de negatieve energie van andere mensen niet oppikt en er de uwe van maakt.

Het is één ding om mededogend en zorgzaam te zijn, maar het is de gevarenzone voor je ziel wanneer je het drama van iemand anders op je neemt.

Zwarte Toermalijn wordt ook geassocieerd met het aardechakra , het energiecentrum dat ons gefundeerd en veilig houdt.

De energie van de planeet is door de mens chaotisch maar met de zwarte toermalijnsteen in je leven, voel jij je altijd stevig verankerd aan de aarde en de helende vibraties er van.

Reinigen ……Begin met het wrijven van de steen met salie en breng dan zijn energie naar een ander niveau door het in een glazen kom gevuld met bronwater te plaatsen en een paar druppels Appel-Bach-remedie toe te voegen.

Laat de steen 24 uur zitten in een proces dat helpt de zwarte toermalijn te reinigen en schoon te maken, zodat deze weer aan het werk kan voor jou en je intentie.

Ga diep met het zwarte toermalijnkristal wanneer je zijn krachtige en beschermende energie in je meditatiebeoefening opneemt.

Zet eerst de geest stil met een paar keer diep ademen, ademhaling in van vrede en stabiliteit en het uitademen van chaos en verwarring.

Als je eenmaal een staat van vreedzame contemplatie hebt bereikt, bepaal dan een intentie voor je steen en laat hem voor je werken telkens wanneer je hem om hulp vraagt.

Telkens als je een behoefte voelt aan een algehele spirituele reiniging, kun je in je leven naar de Zwarte Toermalijn kijken als een herinnering aan de ware verlangens van je hart.

copyright