Fantoomkwarts

FANTOOMKWARTS

Als het Fantoom-kristal je fascineert met zijn aanlokkelijke vibraties en dramatische esthetiek, kan dit een teken zijn dat je hulp nodig hebt om uit een sleur in je leven te komen.
Wanneer je mediteert met de Fantoomkristal , werkt het als een natuurlijke antidepressivum maar zonder bijwerkingen.
De meditatiebeoefening van iedereen is anders, net zoals er geen goed of fout kristal is om te gebruiken.
Elke vorm van energiewerk is afhankelijk van je natuurlijke intuïtie, dus je kunt er zeker van zijn dat je altijd het juiste kristal kiest dat je nodig heb
Een majestueuze en mysterieuze variant van heldere kristal , een krachtige energie zuiveraar.
Fantoomkristal krijgt zijn krachtige genezende vibraties uit zeldzame en unieke formaties die zijn gecreëerd door onderbrekingen in hun groei.
De blokkades helpen geconcentreerde minerale afzettingen te creëren, die zich in opvallende, geestachtige vormen in het kristal gevormd hebben .
Deze dromerige fantomen hebben allemaal hun eigen verhaal, brengen boodschappen van wijsheid en waarheid die de Fantoomkristal in de loop van de millennia heeft bereikt.
De magie van kristalgenezing is gebaseerd op rituelen voor het initiëren van vrede en rust, die begint met het creëren van een goede ruimte in jouw huis.
Deze speciale plaats is strikt alleen voor 'mij'-tijd, wat betekent dat er geen computers, mobiele telefoons of andere afleidingen zijn.
Visualiseer uw persoonlijke heiligdom en bedenk aandachtig hoe een vredige omgeving op u lijkt.
Denk aan de kleine dingen die je humeur opvrolijken en je verbinden met je spiritualiteit.
De helende ruimte van iedereen is anders, maar we hebben ontdekt dat kaarsen, een
belangrijk onderdeel zijn voor het reinigen en activeren van je kristallen, een ritueel dat je geest en ruimte stimuleert voor de ultieme therapeutische sessie.

Gebruik in je meditatie met de Fantoomkristal als een tijd om je leven te inventariseren.
Wanneer verwarring ontstaat, kan dit vele vormen aannemen.
Wat voor slechte gevoelens er ook uit het verleden komen, met name de onafgemaakte zaken, de Fantoomkwarts leert ons zonder spijt te leven.
De helende trillingen herinneren ons eraan dat de geheugenstrook een mooie snelweg kan zijn, maar als je te lang blijft, kun jij je weg kwijtraken.

De Fantoomkristal-eigenschappen werken door ons te begeleiden op het pad, naar het vinden van een oplossing voor onze problemen, die soms zo eenvoudig is als loslaten.

Zoals een vertrouwde life coach, helpt het Fantoomkristal-kristal het allemaal in perspectief te houden, vooral als het gaat om het uitzoeken van de geheimen van het universum.
Wat er ook verborgen lijkt en net buiten je bereik, mediteer met een Fantoomkristal en laat zijn krachtige vibraties je helpen om je wonderbaarlijke metamorfose te beginnen in de prachtige vlinder die je altijd voorbestemd had te worden.
Zit stil met de steen en adem de helende energie van het universum in.
Tijdens de uitademing, voel je alle slechte dingen die uit je lichaam worden vrijgegeven, zoals een snelle rivier die zichzelf reinigt van algenslib.
De Fantoomkristal betekent voor ons, dat de eerste stap in het loslaten van trauma's uit het verleden het ego achterlaat en de ziel toestaat om te leren en uit de ervaring te groeien.
In feite hebben psychologen zelfs een naam voor dit opmerkelijke fenomeen: posttraumatische groei (PTG). De Fantoomkristal herinnert ons eraan dat wat ons niet doodt ons sterker maakt.
En de kans is groot dat het nooit zo erg is als we ons toch hadden voorgesteld.
Immers, met de Fantoomkristal in je spirituele baan, is zijn heilige medicijn vol van wijsheid uit miljoenen jaren van evolutie op de aardkorst.
Denk aan de Fantoomkristal helende eigenschappen als aan uw eigen biechtstoel, een heilige tijd waarin u de stenen diepe waarheden kunt vertellen die u niet aan iemand anders kunt vertellen.
Neem een signaal van de oude boeddhistische meesters en bereid je voor op een verlichting in zen-stijl door simpelweg naar de steen te staren in vredige contemplatie.
Voel hoe je geest terugkeert naar het langzame en zachte ritme van de natuur terwijl je aan je intentie denkt.
Net als kwarts kristal en het vermogen om een horloge te programmeren, is de Fantoomkristal ook programmeerbaar, wat betekent dat hij uw intentie voor u opslaat, zodat u hem kunt oproepen voor ondersteuning wanneer u hem nodig hebt.

Edelstenen kunnen de meest sedentaire voorwerpen op aarde lijken, maar het is altijd luisterend en het is sinds dag één in team met jou waarheid.
Vertrouw op de kracht van de Fantoomkristal en kijk niet terug in woede of verdriet maar straal uit met de gloed van licht en liefde, het krachtigste medicijn van allemaal.
copyright