Serpentijn

SERPENTIJN

De goudgroene kleur lijkt op slangenhuid, en geeft het zijn naam en betekenis, die verband houdt met de krachtige regeneratieve energie van dit prehistorische reptiel, een transformatie van wedergeboorte die wordt weerspiegeld in de slang die zijn huid afschudt.
De ouden waren ook grote fans van de slang en zijn legendarische symboliek.
Hermes, de vader van de alchemie, gebruikte het symbool van twee in elkaar grijpende slangen rond een zwaard om genezing te vertegenwoordigen.

In de kristalgeneeskunde belichaamt de Kristalsteen-betekenis van Serpentine de kracht van schepping, seksualiteit en vruchtbaarheid, die de levenskracht van onze altijd draaiende planeet vertegenwoordigt.
Op fysiologisch niveau helpt het om de hormonen in balans te brengen, waardoor het een uitstekende energiesupplement is voor die tijd van de maand.
En ja, mannen hebben ook hormonale cycli, waardoor Serpentine een krachtige steen wordt voor zowel mannelijke als vrouwelijke energieën.


Net als het symbool van de slang dient het Serpentine als een beschermende talisman die je beschermt tegen psychische aanvallen.
Of je nu terugkeert naar het grote binnenshuis voor een vredige contemplatie of baadt in de wildernis, draag de Serpentijn en laat elke outfit knappen met zijn wasachtige glans van fel goud-groen.
Nog beter, wanneer het wordt gecombineerd met andere complementaire genezings-stenen, creëert het een synergetisch effect dat je geest doordringt met een grillige veerkracht.
Til je ziel en je alledaagse kledingkast op met een twee-in-een fashion statement dat de oneindige wijsheid van de slangsteen, Serpentine, benut.

De Serpentine kristalsteen beschermt het hart met zijn krachtige slangengeneesmiddel, een sterke kracht die je een algemene energetische detox geeft.
Als een verfrissende en voedzame groene drank voor de ziel, is de Serpentine als een soort lenteveredeling voor de ziel.
Net zoals de geelachtig groene kleur die de nieuwe groei van een bos weerspiegelt, inspireert de Serpentine je om fris te beginnen en alle psychische overblijfselen uit het verleden weg te ruimen.

De Serpentine herinnert ons eraan dat het leven een reeks keuzes is, dus kies verstandig en volg altijd je gelukzaligheid.

copyright