Libian desert glass

 

Binnen het zonnevlechtchakra heeft deze steen een krachtige, positieve resonantie, waardoor het een zeer nuttige Psychische beschermingssteen is.

Hun vibratie voorkomt dat negatieve psychische energie zich ophoopt in dit gebied.

Het helpt om te voorkomen dat energiezuigers je energie stelen, omdat het een sterke barrière vormt om dit soort negatieve gebeurtenissen te voorkomen.

Binnen alle hogere chakra's is deze energie diep spiritueel.

Het is een sterke steen in het sacrale chakra om de creativiteit te versterken en te vergroten en kan mensen met de gave van heldervoelendheid stimuleren om sterkere gaven te hebben.

Het zijn krachtige stenen om te gebruiken bij meditatie, omdat ze je kunnen helpen om het gebied van de Akasha-kronieken te betreden en meer te leren over levens die je misschien hebt geleefd, vooral in het gebied waar deze steen vandaan komt.

Omdat deze stenen een zeer hoge trilling hebben en je in staat stellen contact te maken met buitenaardse wezens, wordt er gezegd dat dit contact verband houdt met hun waarschijnlijke buitenaardse oorsprong.

Libisch Desert Glass belichaamt een mystieke energie die een krachtig hulpmiddel is bij rituele ceremonies, en het is bekend dat ze je helpen contact te maken met de hogere trillingsgebieden

Deze kristallen hebben indrukwekkende metafysische eigenschappen om de manifestatie van overvloed en voorspoed te bevorderen en om spirituele groei te stimuleren.

Zoals de meeste hoogtrillingskristallen resoneren ze in het derde oog, de kruin en het zielesterchakra, waar hun krachtige energie zeer stimulerend is en de activering van het lichtlichaam kan helpen.

 

De kristalenergie met hoge vibratie in deze gouden stenen is zeer effectief om je doorlopende spirituele reis te ondersteunen, aangezien ze spirituele genezing ook ondersteunen.

Ze zijn zeer beschermend en daarom zijn het buitengewoon nuttige stenen om op dit moment in je leven te gebruiken.

Voor lichtwerkers die door deze tijd van transformatie gaan, is de krachtige spirituele energie van de Gouden straal die belichaamd is in deze kristallen een krachtig hulpmiddel voor ascentie.

In deze tijd van buitengewone spirituele veranderingen en sterke energetische activeringen van het lichtlichaam, is er een behoefte om opnieuw verbinding te maken met oude kennis.

Deze mystieke energie helpt degenen die voelen dat ze niet op deze aarde thuishoren, en die denken dat ze van elders in het universum kunnen komen.

Het zal je spirituele visie openen om je een dieper spiritueel bewustzijn te laten ervaren en kan helpen bij het leren door je mentale vermogens te stimuleren.

      Copyright