Maansteen

MAANSTEEN

                De maansteen werd bij de oude volkeren beschouwd als krachtsteen, welke de eigenschappen van de maan op de aarde versterken zou.

Ze werd daardoor niet alleen vereert als magische beschermende steen, maar als edelsteenwater ingenomen , zou ze een bescherming geven voor erge ziekten.

 

De maansteen is een steen welke haar meeste kracht geeft aan de vrouw. Ze heeft een zeer sterke werking op de hypophyse daardoor word de hormonenhuishouding gestuurt en geharmoniseerd wordt.

Ze geeft ook een direkte toegang tot de klieren waardoor ze een gelijkmatige hormonenproduktie, stofwisseling en voortplanting bewerkstelligd.

De maansteen zorgt er voor dat de hormonen, adrenaline, ostrogeen, insuline of testoron via het bloed , ongehinderd naar de organen word doorgegeven waar ze nodig zijn.

De maansteen verlicht de maand-cyclus periode welke door hormonenveranderingen je lichamelijke en geestelijke problemen kunnen bezorgen.

Ze helpt in de overgangsjaren tegen geestelijke onevenwichtig-heden.

De maansteen heeft sterke werkingen op de klieren , zoals de schildklier, milt, alvleesklier en lymphesysteem.

De maansteen is bijzonder beschermend voor de vrouw tegen verschillende soorten van tumoren.

 

De maansteen is een steen welke in het bijzonder goed is voor de vrouwelijke hormonen en haar gevoelswereld.

Ze geeft door haar harmoniserende werking meer vruchtbaarheid en levenslust, en ze brengt een zeer goede relatie met het gezin tot stand.

De maansteen neemt toekomst angsten weg.

Ze geeft de vrouw tot in de hogere leeftijd meer levensvreugde, laat ze jonger uit zien en geeft een begeerlijke vrouwelijkheid.

Tevens geeft ze meer harmonie en evenwichtigheid.

Ze confronteerd ons met onze werkelijke gevoelens, ze laat ons deze herkennen en bouwt geblokkeerde gevoels-strukturen af.

Ze geeft ons de mogelijkheid ons met onze gevoelens, psychisch of geestelijke, met meer dankbaarheid en opener om te kunnen gaan.

 

De maansteen regelmatig na gebruik onder stromend helder lauwwarm water reinigen en ontladen.

Uit oude overleveringen weten we , dat de maansteen in de nacht bij volle maan zich weer oplaad met nieuwe krachtvolle maan-energie.  

copyright