Ascensionstones

ASCENSIONSTONES

Ascensionstones zijn met geen andere stenen te vergelijken.
De paartjes geven een extreme goede aarding en een zeer uitgebalanceerd basischakra.
Ze verbinden U uitzonderlijk sterk met moeder aarde.
Ze werden al gebruikt in het stenen tijdperk door Druïden en Magiërs.
De aarde en wat er op leeft heeft deze stenen nodig om te kunnen bestaan.
Doordat ze een uitgebalanceerd basischakra geven, zullen blokkaden zich eerder kunnen verwijderen, en zullen ze blokkaden niet snel laten ontstaan,
Ze geven een zeer goede aarding, waardoor je een beter doorzettingsvermogen- heldere gedachten – een betere emotionele verwerking, een betere fysieke – mentale en geestelijke gezondheid hebt.
Ze helpen bij burn-out – spanning – geven een betere bloeddoorstroming – maakt zeer ontspannen en geven je rust.
Vooral bij meditaties geven ze veel duidelijkere beelden en laten je beter begrijpen, wat met de beelden bedoelt is. Vervolgens geven ze je meer daadkracht om met die beelden iets te doen.
ZE ZIJN GESCHIKT VOOR IEDER MENS IN IEDERE LEEFTIJD.
Doordat de kern van de paartjes uit een hol bolvormig middelpunt bestaat, van waaruit goudkleurige markasiet-naalden alle kanten op staan gericht, geven ze een verbinding met de sterren, de kosmos , hun spirituele wereld en de aarde.

De vrouwelijke steen herkent men aan haar bobbelige oppervlak, terwijl de mannelijke glad is. De vrouwelijke steen draagt men aan de linkerzijde, de mannelijke aan der rechter zijde. Is men nou overgevoelig draagt men de mannelijke links en de vrouwelijke rechts.
Ze hebben de kracht van buitenaardse stenen.
Men hoeft deze stenen nooit op of te ontladen, men kan ze doorgeven, ze gaan langer mee dan een mensenleven zonder ze op of te ontladen.

copyright