Aquamarijn

AQUAMARIJN

DE EDELSTEEN TEGEN ALLERGIE van af JANUARI TOT MINSTENS Augustus.

De Aquamarijn heelt speciaal ziekten van de ademwegen, Zoals Astma , bronchitis en Longziekten, en is bij uitstek DE STEEN tegen ALLERGIE, Als ook tegen keelpijnen en pijnen in de ledematen.

Helpt bij verkoudheden, ontstekingen, koortsachtige griepinfecties, stembanden en strottenhoofd problemen. Deze worden door de Aquamarijn verzacht en geheeld.

Ook in vergevorderd stadium kunt U door warm Aquamarijnwater samen met Kamille en citroen snel genezen worden.

Bij Huidallergieën kunt U zich met lauwwarm Aquamarijn water de huid bestreiken.

Doet men dit met een Amethist-massagestaaf, daardoor word de werking van het Aquamarijnwater veelvoudig versterkt.

Onder het hoofdkussen gelegd maakt de Aquamarijn de zenuwen rustig en is als voorzorg tegen ziekten van de lymfeklieren, Thymusklier, Schildklier, Bloedziekten en Stofwisselingsstoringen.

De Aquamarijn is de bewaker van het endocriene systeem en stuurt de hormonen en enzymen in de klieren.

Ze is tegen Seniliteit, Knokenweekheid, Aderverkalking en Vergeetachtigheid.

De Aquamarijn is goed tegen door zenuwziekten veroorzaakte verkrampingen, bevingen en spastische verlammingsverschijnselen, en kunnen door het dragen van een Aquamarijnketting verminderd of geheeld worden. met een mooi stukje Aquamarijn

De Aquamarijn is tegen depressies.

Ze Sterkt het zelfbewustzijn en sterkt de Communicatie.

In het huwelijk of partnerschap is de Aquamarijn de steen welke de liefde en trouw verdiept, en deze ook in moeilijke tijden sterkt.

De Aquamarijn geld als de steen van de helderheid, en is zodoende een liefdevolle begeleider in de Meditatie. Werking op het keelchakra.

De Aquamarijn werkt via het voorhoofdchakra heel regenererend en verjongend in de Aura en de Ziel, en vervult het leven met meer geluk en enthousiasme.

Aquamarijn in moedersteen uit Pakistan Het Ontladen van de Aquamarijn:

Op gevoel onder lauwwarm helder stromend water afstrijken terwijl men er na kijkt en zo weinig mogelijk denkt, twee maal per maand

Het opladen van de Aquamarijn : Een maal per maand een uurtje buiten in de Zon leggen. 

copyright