Sodaliet

Sodaliet

De Sodaliet is de moedige en bedwelmende katalysator om je weer in contact te brengen met je zesde zintuig, een essentieel onderdeel van onze overleving als soort.
In de wereld van vandaag helpt het om te vertrouwen in je instincten en de deur te openen naar universele waarheden en geeft Sodaliet je de kracht en een energieboost die je nodig hebt om naar een hoger bewustzijn te teleporteren.

De Sodaliet is een combinatie van mangaan en calcium, een magische synergie van mineralen die een verzachtend effect creëert op overbelaste of trage bijnieren.
In spirituele zin geeft Sodaliet ons een gevoel van kalmte om de stormen van het leven te doorstaan.
 
Sodaliet stimuleert ook de hypofyse, die je spirituele waarneming opent.
Door energie te geven aan het spiritueel-portaal van de hersenen, geeft deze grondsteen spanning en angsten vrij, de negatieve emoties die Sodaliet helpt te transformeren in gevoelens van harmonie en evenwicht , de poort naar verlichting.

Sodaliet helpt ons onszelf op een dieper niveau te brengen en geeft ons een hernieuwd gevoel van vertrouwen en zelfrespect.
Accepteer jezelf en wees onoverwinnelijk.
Dit is de magie van Sodaliet.
Het geeft je superkrachten die je beschermen tegen negatieve krachten in onze onvolmaakte wereld.
De gave om te weten wie je bent is het fundament van alle wijsheid, dus word verbonden met de Sodaliet en overtref het gewone met zijn buitengewone helende krachten.

De betekenis van de Sodaliet dateert uit oude beschavingen en is verbonden met de etherische energie die de hoogste vorm van zelfexpressie bevordert.
De Sodaliet heeft een lang gekoesterde associatie met de kleur van de kosmos.
Tijdens de Renaissance werd deze bepaalde blauwtint beschouwd als een heilige kleur (sacre bleu) en werd vaak gebruikt om de gewaden van Moeder Maria en de Aartsengel Michael, een krijger-aartsengel met een vlammend zwaard, te kleuren.

Breng je meditatieoefening nog dieper met deze derde oogchakra-steen, een helende vibratie die je verbindt met de energie van engelen.
Tijdens je therapeutische sessie met het Sodaliet, gebruik je deze edelsteen van inzicht om je huidige geest-lichaam-geest te inventariseren.
Let op eventuele gedachten die naar boven komen en vraag  de Sodaliet jou zachtjes te helpen om al jou negativiteit los te laten.
De Sodaliet geeft vrede en rust, die werken om ons fysieke en spirituele zelf te verbinden.
Maak gebruik van je creativiteit en ontdek je levensdoel wanneer je diep gaat met de Sodaliet, een juweel dat trilt op het leveren van inspiratie en het stimuleren van intuïtie.
Houd Sodaliet in je kristalcollectie en roep zijn stralende energie aan wanneer jij vast zit in het leven.

Voor de dromers bieden Sodaliet eigenschappen de gave van creatief denken en vergroot spiritueel bewustzijn door het keelchakra, het energiecentrum van communicatie en een vertaler voor de ziel te stimuleren.
Dit kanaal ondersteunt ook je diepste dromen en helpt om ze waar te maken.

Vraag tijdens je meditatieoefening de stenen om negatieve emoties los te laten en die slechte gevoelens te vervangen door een puur wit licht van helende energie.
Voel hoe de Sodaliet je geest bezielt met liefde en inspiratie terwijl ze een licht werpen op je pad naar verlichting.

Ga diep met Sodaliet en duik in je innerlijke bron van inspiratie, een geschenk uit de hemel.

copyright