Granaat almadien

Granaat

Voel jij je traag en bent je niet verbonden met het huidige moment?
Het is een veel voorkomend probleem waarmee we worden geconfronteerd, dankzij de eisen van het moderne leven, die ons dwingt vijf stappen vooruit te denken.
Als een essentieel hulpmiddel in de constante strijd om alles bij elkaar te houden, helpt de Granaat ons gefundeerd en verbonden te zijn met het huidige moment.
Als het ontbreekt aan energie, kunnen er energieblokkades in het lichaam zijn die je van je natuurlijke staat van vreugde en vitaliteit afhouden.

Een steen die symbool staat voor fysieke liefde en de relatie tussen liefhebbende partners, de granaat was een populaire sierversiering onder adel en aristocraten.
En alle dieren van de ark van Noach kunnen een grote granaat steen bedanken voor het enige licht op hun Bijbelse reis en hen veilig naar het land begeleiden.
Uitgelicht in een reeks kleuren van de rode kleurenstraal, een intense en krachtige vibratie, heeft elke steen een speciale schoonheid met schakeringen variërend van robijnrood en donkerbruin tot roze en oranje.

Robijnen kunnen alle aandacht krijgen in de wereld van edelstenen, maar de Granaat valt op door zijn aardse en subtiele esthetiek.
Ze is een rijke glans en unieke vibratie en geeft ons de kracht om de leiding te nemen over ons leven en een stap te maken in de richting van vooruitgang en het bereiken van een hogere bewustzijnsstaat.
Met andere woorden, de Granaat herinnert ons eraan dat acties meer zeggen dan woorden, een wijs gezegde dat altijd klopt.
De granaat geeft warmte aan het systeem, waardoor de bloedcirculatie op cellulair niveau verbetert en het hart wordt verwarmd in een knuffelplas.
Als je een relatie hebt, gebruik dan de eigenschappen van het granaat om je romantische liefde te verdiepen.

De Granaat is geworteld in de oude geschiedenis en komt van het Latijnse woord 'granatum', wat granaatappel betekent, een verwijzing naar de intense rode kleur die lijkt op de glinsterende, dieprode zaden van de vrucht.
De granaat werd ook gekoesterd door vroege middeleeuwse juweliers die de steen in alles verwerkten, van ringen en broches tot gespen en halskettingen.
Zelfs toen was het meer dan alleen een sierraad, maar werd het beschouwd als een beschermende talisman tegen negatieve energie.

De gemakkelijkste manier om de genezende eigenschappen van Granaat te ervaren is om het te dragen als hanger , ketting of armband, een meer aards en ingetogen alternatief voor zeldzame en dure robijnen.
Net als de oude Grieken en Romeinen draag je sieraden van Granaat als een beschermende talisman of amulet die je beschermt tegen negativiteit op je spirituele reis.
Soms kun je op je eigen manier werken, en in dat geval werkt Granaat om de geest en emoties in balans te brengen door je te helpen om verouderde manieren van denken te negeren en plaats te maken voor een nieuw pad van overvloed en vitaliteit.
De Granaat verlaagd te hoge bloeddruk
Mediteer dagelijks met granaten en ontdek de goddelijke energie die leidt tot een hogere uitdrukking van liefde.

copyright