Bergkristal piramide

 

DE BERGKRISTAL PIRAMIDE.


Laat de positieve energie van Bergkristal in je leven komen met een gepolijste kristal piramide.
Egyptische piramiden hebben de mensheid duizenden jaren gebiologeerd.

Door de geometrie en vorm zelf zijn  ze zeer sterk , en worden door veel culturen gezien  als een symbool van stabiliteit en kracht.
Sommigen zien de vier zijden van een piramide als een weergave van de vier elementen (lucht, water, vuur en wind) die samenkomen in een enkel punt.
De piramide met vier driehoekige zijden op een vierkante basis heeft het vermogen om energie door de top te focussen en te versterken, waardoor de metafysische krachten van het kristal worden vergroot.
De sterke genezingsvibraties uit een kristallen piramide zijn gunstig voor de mensen in de omgeving, waar slechte energie in de omringende ruimte is, die dan door de piramide wordt verwijderd.
Ze kan ook worden gebruikt om negatieve chi en blokkades uit de chakra's te verwijderen, waarbij deze worden aangevuld met levendige positieve energie.

Spiritueel gezien kunnen kristallen piramides een focus zijn voor meditatie.
Bergkristal is een van de meest fascinerende stenen die bescherming bieden tegen veel dingen, bijvoorbeeld tegen de slechte bedoelingen van de mensen die je omringen.
Het zal elke negatieve energie verspreiden van externe invloeden die opwellen uit jaloezie of haat, en uitbalanceren met positieve en harmonieuze vibraties.

Het gebruikt de negatieve energie en zet het om in energie die kan helen en bewaart die voor toekomstig gebruik.
Vanwege dit verbazingwekkende vermogen om negativiteit om te zetten in positieve energie, wordt helder kwarts vaak gebruikt om andere kristallen van energie te voorzien.
Dit kristal zal je geest genezen door je denkmethoden in balans te brengen en de chi in je wezen te verjongen.

Door de energieën van, lichaam en geest in balans te brengen, kun je helder denken en een gevoel van rust en zelfharmonie bereiken.

Zowel uw concentratie- als geheugencapaciteiten worden verbeterd, creativiteit en inspiratie worden verhoogd, een ideale steen voor studenten.
Bovendien kan een heldere kristal uw lichaam beschermen tegen gevaarlijke vormen van straling en statische elektriciteit, die fysieke schade aan uw organen en bloed kunnen veroorzaken.
Opgelegd op een foto waarvan het hoofd naar het noorden wijst , die op een agaatschijf ligt, waarbij de piramide staat met een punt naar het noorden en een punt naar het zuiden, zal ze die persoon helpen beschermen en helpen te genezen van lichamelijke en geestelijke problemen.
Bij iemand die ziek is , de piramide onder het bed op een agaatschijf gelegd op de hoogte van de zonnevlecht met een punt noord en een punt zuid zal ze de zieke de snelst mogelijke kans geven om te genezen.
Let altijd daar op dat je een piramide aanschaft die een hellingshoek heeft van 51 graden en 51 seconden anders zal ze niet werken zoals hierboven bedoeld is.
Meestal zijn ze zo maar geslepen uit het stuk kwarts of kristal wat afgebroken over gebleven is en niet uit een punt zoals vaak verteld word door de verkoper, het laatste is een sprookje waardoor weer een hogere prijs kan verkregen worden.. 

copyright