Citrien

CITRIEN NATUURLIJKE

NATUURLIJKE Citrien is een eerste steen van manifestatie, verbeelding en de persoonlijke wil.
Ze is het dragen van de kracht van de zon, het is warm en geruststellend, energiek en leven gevend.
Ze stimuleert de chakra's als het zonlicht van de lente, het zuivert de geest en beweegt de ziel tot actie.
De frequentie van NATUURLIJKE Citrien wekt creativiteit en verbeeldingskracht en ondersteunt het proces van het transformeren van dromen en wensen in een tastbare vorm.
Met zijn pure gele energie, stimuleert Citrien volheid van leven, fris begin en nieuwe bezigheden.
NATUURLIJKE Citrien houdt geen negatieve energie vast of accumuleert deze niet, maar transmuteert, verspreidt zich en bestrijdt het, waardoor het extreem beschermend is voor het milieu.
Ze werkt problemen uit op zowel het fysieke als het subtiele niveau, en transformeert negatieve gedachten en gevoelens in positieve.
Het is een van de slechts twee kristallen op aarde die nooit hoeven te worden gereinigd.
De andere is Kyaniet, NATUURLIJKE Citrien is een transparante, gele variëteit van kwarts, variërend in kleur van bleek tot goudgeel, honing of bijna bruin, en kan regenboog- of glinsterende ( Rutiel ) insluitsels bevatten.

De naam komt van het Franse woord citron, wat citroen betekent. Het werd al in 300 voor Christus als juweel in Griekenland gebruikt en wordt vanwege de kleur soms ten onrechte aangeduid als Goudtopaas, Madeira of Spaanse Topaas of Safraniet.
Een groot deel van de commerciële Citrien op de markt is warmte-behandelde Amethist of Rookkwarts die een verbeterde Citrien-kleur produceert, meestal een diepere amberkleurige of oranjerode tint.
De meeste NATUURLIJKE Citrien heeft een lichtgele kleur


NATUURLIJKE Citrien is een uitstekend kristal voor interpersoonlijke relaties.
NATUURLIJKE Citrien maakt gezins- of groepsproblemen goed en bevordert oplossingen en samenhang.
Het helpt ook bij het begrijpen van en omgaan met opgenomen indrukken van mensen om ons heen
Het dragen van een NATUURLIJK Citrien trekt liefde en geluk aan, en beschermt tegen degenen die je hart zouden breken.
Het is ook een effectief schild tegen wrok en jaloezie.
NATUURLIJKE Citrien verbetert fysiek uithoudingsvermogen en energie, ondersteunt het endocriene systeem en stimuleert een goede stofwisseling.
Het is goed voor het chronisch vermoeidheidssyndroom en kan helpen bij het omkeren van degeneratieve ziekten.
NATUURLIJKE Citrien brengt de schildklier in evenwicht, stimuleert de spijsvertering, de milt en de pancreas.
Het helpt de huid, nagels en haar gezond te houden en is goed voor het verlichten van huidirritaties en allergieën, vooral die veroorzaakt door voedsel of chemische intoleranties.
NATUURLIJKE Citrien is goed in het elimineren van infecties van de nieren en de blaas, en in de behandeling van bedplassen, in het bijzonder bij jonge volwassenen. Het is goed bij suikerziekte.
Als edelsteenwater verlicht de NATUURLIJKE Citrien menstruele en menopauze symptomen, zoals opvliegers, hormonale disbalans en de verlichting van vermoeidheid.
Het kan ook worden gebruikt tegen misselijkheid en braken en ochtendmisselijkheid.
NATUURLIJKE Citrien activeert zenuwimpulsen, versterking van intelligentie en de intellectuele vermogens van concentratie en wijsheid.
Het helpt ook bij geheugenverlies op korte termijn. NATUURLIJKE Citrien opent de hogere geest om vreugde in iemands leven te accepteren, woede en negatieve gevoelens los te laten, diepgewortelde angsten en destructieve neigingen.
Het is een uitstekend kristal voor het overwinnen van depressies, NATUURLIJKE Citrien vermindert de gevoeligheid voor kritiek en stimuleert creativiteit en zelfexpressie.
Ze verhoogt het gevoel van eigenwaarde, en door het verleden los te laten, kan iemand optimistisch vooruitgaan, genieten van nieuwe ervaringen en verkenningen.
NATUURLIJKE Citrien is een krachtige zuiveraar van iemands wilscentrum, helpt bij het identificeren en genezen van problemen met machtsmisbruik en gevoelens van hulpeloosheid.
Het stelt iemand in staat te begrijpen wat er nodig is om die situaties op te lossen en biedt de moed en vastberadenheid die nodig zijn om moeilijke beslissingen te nemen en actie te ondernemen.


NATUURLIJKE Citrien is goed bij meditatie om de deuren naar het innerlijke denken te openen.
Het laat de stroom van de Universele Levenskracht toe en bevordert een gemakkelijke overgang naar de meditatieve staat.
Het activeert de denkprocessen en brengt beelden voort vanuit de diepe geest.
Wanneer je met NATUURLIJKE Citrien mediteert, voel je een warmte van binnenuit en van buitenaf.
Het enige doel ervan is om de gouden Lichtkracht op het fysieke vlak te manifesteren.

copyright