Dravit

DRAVIT ( bruine toermalijn)

 
Dravit is een complex natrium magnesium ijzer boro-aluminium silicaat dat
ook bekend staat als bruine tourmalijn.
Dravit is uitstekend geschikt voor bloedzuivering en voor het zuiveren en genezen van het lymfestelsel.
Het helpt het fysieke lichaam te veranderen door negatieve gewoonten en patronen, zoals het overwinnen van verslaving, het stoppen van zelfmisbruik, in de richting van een meer levendige gezondheidstoestand.
Dravit helpt bij de opname van voedingsstoffen uit voedsel en kan nuttig zijn bij het kalmeren van darmaandoeningen zoals de ziekte van Crohn of prikkelbare darm syndroom.
Dravit helpt u om een emotionele kracht en gevoel van zelfacceptatie te vinden, het initiëren van diepe genezing voor degenen die een emotioneel trauma hebben meegemaakt.
 De aardende invloed helpt degenen die zich overweldigd, angstig en paniekerig voelen om beginnen met een  leven met hernieuwde kracht.
Het helpt je te zien wat is afgewezen aan jou, zodat emotionele genezing kan beginnen.
Dravit heeft een sterke band met de aarde en haar energieveld.
 Het stelt je in staat om je spirituele pad in concrete termen te zien, zodat je de plannen die betrokken zijn bij het afstemmen van je leven op je spirituele doel. 
Het verlicht en reinigt voorzichtig aspecten van jezelf die zijn ontkend, of ervaringen uit het verleden die te kwetsend leken om te onthouden.
Dravite helpt degenen die zich onbeminnelijk of onvergeeflijk voelen compassie voor zichzelf te vinden en nieuwe manieren om hun hoogste zelf te manifesteren in hun dagelijkse werkelijkheid.
Het leidt je naar een zachte genezing en acceptatie van het totale zelf.
copyright