Alexandriet

ALEXANDRIET.

Alexandriet is een vorm van Chrysoberyll die zich onderscheidt door zijn vermogen om een verandering van kleur weer te geven afhankelijk van de aard van de omgevingsverlichting.

Het is groen bij daglicht en licht rood bij kunstmatig gloeilicht. Alexandriet is een symbool van koninklijke macht en fungeert als een efficiënte beschermsteen.

Het ondersteunt een lange levensduur, is een nuttige zuiveraar en vernieuwende steen.

Alexandriet opent de intuïtie en metafysische vermogens.

Het creëert een sterke wil. Het bouwt zelfrespect op.

Alexandriet versterkt de emotie en de geest in jou.

Verbetert de creativiteit helpt verandering door te voeren.

Ze helpt bij de genezing van het zenuwstelsel, de geslachtsorganen en regenereert neurologisch weefsel. Het verlicht spanning van nekspieren het heeft een krachtige ontgiftende werking en stimuleert de lever.

Met zijn vermogen om twee kleuren weer te geven, geeft de Alexandriet je de mogelijkheid om beide kanten van een probleem te zien en het hart met de geest te verbinden.

Alexandriet werkt naar het centrum, vergroot het zelfbeeld, opent je voor de omliggende vibraties en laat de gesloten harten liefde en vreugde ervaren.

Alexandriet versterkt de wilskracht en dromen, en helpt je om emoties, zowel die van jou als van anderen, nauwkeurig te beoordelen.

Alexandriet inspireert je tot de verbeelding en stemt je innerlijke stem. Het zal je helpen emotionele volwassenheid te bereiken en moedigt je aan om vreugde te vinden in het dagelijks leven.

Alexandriet balanceert het zenuwstelsel, het kalmeert ontstekingen, spanning in de nekspieren.

Alexandriet zal de symptomen van leukemie helpen verlichten.

Het ondersteunt en versterkt de pijnappelklier en hypofyse, milt, pancreas, lever, mannelijke voortplantingsorganen en neurologisch weefsel.

Alexandriet heeft ook de helende eigenschappen van Chrysoberyll, waaronder: astma, het geven en ontvangen van vergeving en het vergroten van je zelfwaarde.

Copyright 2018